Een passende broek voor elke vrouw

Een passende broek voor elke vrouw

Een passende broek voor elke vrouw, herken je dat? Je hebt een nieuwe broek nodig en het lukt maar niet. Een passende broek vinden is voor mij altijd de grootste crime aller tijden. Persoonlijk heb ik het grote nadeel dat ik extreem korte benen heb, lengtemaat 29 is het meest ideaal. In de zomer soms nog wel te vinden, dan koop ik gewoon een broek die voor anderen een driekwart broek is en voor mij mooi op lengte is, maar in de winter wordt het echt lastig.

Persoonlijk moet ik dus op zoek naar een broek met een zo recht mogelijke pijp welke ik korter kan maken zonder dat het model daardoor verandert. Zo heeft elke vrouw haar eigen probleem met het kopen van een nieuwe broek. Gelukkig speelt de mode industrie daar sinds een aantal jaren steeds beter op in. De broeken worden niet meer alleen ontworpen voor de jonge meiden zonder heupen en billen. Maar er wordt ook rekening gehouden met de iets rijpere vrouw met de nodige vrouwelijke vormen.

Bij een buikje is het altijd mooi om een iets hogere broek te kiezen. Waardoor de buik ik de broek valt en niet over de rand heen ‘puilt’. Dit staat niet charmant en voelt ook zeker niet prettig. Voor dames met heupen is het mooi om een broek te kiezen die wat ronder valt rond de heupen. Let ook eens op waar de zakken zitten. Zowel aan de voor als achterkant. Met zakken kun je jouw figuur accentueren of juist tekort doen. Om taille te creëren is het bijvoorbeeld mooi om voor een kontzak te kiezen waarbij de punt scheef naar buiten loopt.

Daarnaast is de wijdte van de broekspijp van belang. Heb je een forse buik? Kies dan niet voor een skinny broek. Op die manier leg je een accent op je buik. Ben je iets kleiner, dan is een flared broek prachtig. Deze verlengt je benen optisch. Door rekening te houden met dit soort kleine details kun je jouw figuur mooier doen uitkomen. Of juist te kort doen.

Tijdens de inkoop van de kleding voor het Personal Shop Event wordt er altijd extra aandacht besteed aan de verschillende soorten broeken. Voor ieder lichaamsfiguur wordt een broek ingekocht. Er zijn broeken voor een recht figuur en broeken voor een figuur met heupen. Broeken voor korte dames en dames die extra lang zijn. Maar ook voor dames die een broek met een printje leuk vinden of voor dames die juist een effen broek mooier vinden.

Dit najaar zitten er voor het eerst broeken van Red Button in de collectie van het Personal Shop Event. Red Button is een duurzaam broekenmerk wat er voor zorgt dat er voor elke vrouw een goeie broek is. Persoonlijk heb ik een broek mogen passen tijdens de presentatie van het shop event. En het rechte model (voor mijn rechte figuur) zat mij als gegoten en voelde als een tweede huid.

Maar naast Red Button zijn er nog meer mooie broekenmerken te koop tijdens het shopevent. Zelf ben ik grote fan van het merk Cream, maar mijn vaste klanten zijn dol op de merken Elvira en Dreamstar. Vind jij het lastig om de perfecte broek te vinden? Kom eens langs tijdens mijn shopevent. Je komt op een afgesproken tijd, dit mag altijd samen met een vriendin, moeder, buurvrouw of zus. En je kunt op je gemak rondkijken (zonder andere mensen om je heen), lekker veel passen en ontdekken wat jouw perfecte broek is. In mijn blog van vorige week heb ik meer uitleg gegeven over het shopevent. Wil je een afspraak maken? Kijk op facebook voor de beschikbare tijden of stuur me een appje op 06-10315486

Tijdens het Personal Shop Event vind je passende broek voor elke vrouw!