voeding leef in stijl

Voeding

Eet jezelf gezond!

voedinglossefoto leef in stijl

Vanuit mijn praktijkruimte aan huis werk ik als gewichtsconsulent in Drachten. Met behulp van leefstijl adviezen gaan we aan de slag om jou aan een gezond gewicht te helpen. Hierdoor zul je meer energie krijgen en werk je preventief aan een gezondere toekomst.

Gezonde voeding levert je meer energie, waardoor je gemakkelijker beweegt. Doordat je meer beweegt zal je slaappatroon verbeteren waardoor je stress beter kunt hanteren. En precies dat is leefstijl.

Als gewichtsconsulent in Drachten help ik je naast een gezond gewicht ook aan een verbeterd immuunsysteem en daardoor werk je preventief aan je gezondheid.

Wist je dat je elke dag zeven virussen of andere indringers moet verslaan?

Met een goede weerstand is dit een fluitje van een cent. Met een lage weerstand kost dit meer energie en word je soms ziek.

Overgewicht leidt vaker tot het ontwikkelen van chronische ziekten, diabeters of kanker. Daarnaast leidt het ook vaker tot klachten in de overgang en puberteit.

Met gezonde voeding een gezond gewicht bereiken!

Als gewichtsconsulent in Drachten maak ik gebruik van de Nederlandse richtlijnen voor gezonde voeding. De schijf van 5 is hier onderdeel van.

De schijf van 5 helpt je aan een gezond voedingspatroon waarbij je als vanzelf  gewicht verliest. Door meer eiwitten en vezels te eten krijg je minder calorieen binnen en ben je toch sneller verzadigd. Dit helpt je om het ook lang vol te houden. Waardoor er geen jojo effect ontstaat maar een blijvend gezond gewicht.

Alle adviezen zijn wetenschappelijk onderbouwd. Het helpt je  enerzijds je weerstand op peil te krijgen en anderzijds een gezond gewicht te bereiken. Samen werkt preventief ter voorkoming van het ontwikkelen van chronische ziekten.

Maar......... ondertussen is er nog steeds ruimte voor een lekker stukje gebak of eens een lekker patatje speciaal, want immers iedereen heeft zijn guilty pleasures.

Mijn voedingsadvies is er altijd op gericht om een gezond gewicht te bereiken. Of juist een gezond gewicht vast te houden waarbij we tegelijkertijd preventief werken aan een verbeterde gezondheid en meer energie.

Een gemiddeld voedingsadvies bestaat uit 6 consulten van ongeveer 1 uur waarbij jij als persoon centraal staat. Het uitganspunt is altijd jouw persoonlijke situatie en voedingspatroon.

Gaandeweg het traject word jij je steeds beter bewust waar de calorieën zitten en hoe je de juiste vitamines en mineralen binnen krijgt om je gezondheid te verbeteren.

Voor wie is het geschikt? Voor iedereen die tijd en energie wil steken in het bereiken van een gezond gewicht met behulp van leefstijl adviezen. Structureel dingen aanpassen in je leefstijl. Het gaat vaak over slimmere keuzes maken mbt voeding. Een vast moment vinden om te bewegen. Maar eerlijk is eerlijk, het kost wel tijd en energie!

Als jij bereid bent deze tijd en energie er in te steken is succes gegarandeerd!

voedinglossefoto2 leef in stijl (1)
voedinglossefoto2 leef in stijl (1)

Op een gezonde manier werken aan een blijvend lager gewicht

Tijdens een voedingsadvies leer je hoe je zonder hongergevoel, met behulp van gezonde voeding je leefstijl kunt veranderen waardoor je blijvend een lager gewicht bereikt.

Voedingsadvies

voor € 225,00

4 Consulten voor €150                                Los consult voor € 39,50
Refresh consult voor € 25,00

Na afloop van een voedingsadvies van 6 consulten is het mogelijk om zo nu en dan langs te komen om te wegen
en even te overleggen of alles nog volgens plan verloopt. Of misschien heb je nog een stok achter de deur nodig. Dit noem ik het refresh consult.

Het kan ook zijn dat je lekker zelf aan de slag wilt, maar niet goed weet hoe te beginnen. Dit is bijv. heel geschikt voor mensen met een BMI tussen de 25 en 28. Voor deze doelgroep heb ik de strategiesessie. Ik leg je tijdens een sessie van anderhalf uur uit waar je op moet letten wat de getallen zijn waar je mee moet werken en hoe je gezonde voeding kunt inzetten tot een verbetering van je gewicht en het bereiken van een verbeterd immuunsysteem.

Strategiesessie: €75

Ben je toe aan een gezonder leven?

Wil jij structureel een gezond gewicht bereiken?

Ben je klaar met die vermoeidheid en wil jij weer energiek en veerkrachtig zijn?

Wil jij weer stralen en lekker in je vel zitten?

Ben je nu eindelijk wel eens klaar met die prikkelbare darm?

Maak vandaag nog een afspraak met mij als gewichtsconsulent in Drachten en Eet jezelf gezond.

Het gehele traject wordt coronaproof gegeven in mijn lichte en ruime praktijkruimte aan huis.

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten onder nummer: 5784. Sinds 1 januari 2021 is het ook verplicht om een AGBcode te vermelden bij de ziektekostenverzekering. Dit is de algemene wet op gegevensbescherming. AGBcode: 90110413

Ben je aanvullend verzekerd? Check hier hoe het zit met jouw zorgverzekering. Vaak zit de vergoeding van een gewichtsconsulent in een aanvullende verzekering en kun je een deel van de kosten terug vragen via jouw zorgverzekeraar.

Gratis Intake

Nieuwsgierig geworden wat voeding voor jou kan betekenen?
Maak gerust een afspraak voor een gratis intake.