voeding leef in stijl

Voeding

Eet jezelf gezond!

voedinglossefoto leef in stijl

Vanuit mijn praktijkruimte aan huis werk ik als gewichtsconsulent/voedingscoach in Drachten. Met behulp van leefstijl adviezen en gezonde voeding gaan we aan de slag om jou meer energie te geven.

Wil jij weten hoe jij meer energie in je leven kunt ervaren?

Wil jij 's avonds niet meer uitgeput op de bank zitten maar nog lekker energiek van alles gaan doen?

Wil je net even een paar kilo's kwijt omdat je best wel weet dat dit beter is voor jouw gezondheid?

Heb jij een BMI tussen de 25 en 30?

Wil je er echt tijd in steken om meer te weten te komen over wat voeding voor jouw gezondheid kan betekenen?

Dan ben jij mijn klant!

Voeding is zo veel meer dan lekker eten!

Gezonde voeding levert je meer energie, waardoor je gemakkelijker beweegt. Doordat je meer beweegt zal je slaappatroon verbeteren waardoor je stress beter kunt hanteren. Wie wil dat nu niet ervaren?

Als gewichtsconsulent/voedingscoach in Drachten help ik je met het opbouwen van kennis mbt voeding. Welke voeding levert jouw energie, welke voeding draagt bij een gezond immuunstysteem, door welke voeding hoef je minder te eten? Gezonde voeding levert je meer energie, een sterker immuunsysteem, een verbeterd gewicht en daardoor werk je preventief aan je gezondheid.

Met gezonde voeding meer energie in je leven!

Als gewichtsconsulent/voedingscoach in Drachten maak ik gebruik van de Nederlandse richtlijnen voor gezonde voeding. De schijf van 5 is hier onderdeel van.

De schijf van 5 helpt je aan een gezond voedingspatroon waardoor je meer energie ervaart en als vanzelf  gewicht verliest. Door meer eiwitten en vezels te eten krijg je minder calorieen binnen en ben je toch sneller verzadigd. Gezonde voeding bevat veel vitamines en mineralen waardoor je meer energie zult ervaren.

Alle adviezen zijn wetenschappelijk onderbouwd. Het helpt je  enerzijds je energielevel te verhogen, anderzijds je weerstand op peil te krijgen en als vanzelf bereik je een gezond gewicht. Bovendien werk je preventief aan je gezondheid om op latere leeftijd chronische ziekten te voorkomen.

Een voedingsadvies bestaat uit 5 consulten van ongeveer een half tot 1 uur waarbij jij als persoon centraal staat. Het uitganspunt is altijd jouw persoonlijke situatie en voedingspatroon. Ik werk daarom niet met vaste weekmenu's maar breng aanpassingen aan in jouw gewoonten!

Gaandeweg het traject word jij je steeds beter bewust waar de calorieën zitten en hoe je de juiste vitamines en mineralen binnen krijgt om je gezondheid te verbeteren.

Als jij bereid bent tijd en energie te steken in gezonde voeding is succes gegarandeerd!

 

Soms is het nodig om gezonde voeding aan te vullen met supplementen. Een geschikte website om supplementen te bestellen vind je hier.

 

voedinglossefoto2 leef in stijl (1)
voedinglossefoto2 leef in stijl (1)

Met gezonde voeding werken aan meer energie in je leven!

Tijdens een voedingsadvies leer je welke voeding jouw energie geeft. Welke voeding je meer verzadiging oplevert waardoor je minder hoeft te eten. Met welke voeding je als vanzelf afvalt en daardoor een gezonde BMI ontiwkkelt.

Voedingsadvies

voor € 225,00

Ben je toe aan een energieker leven?

Wil jij structureel een gezond gewicht bereiken?

Ben je klaar met die vermoeidheid en wil je 's avonds ook nog leuke dingen doen? 

Wil jij weer stralen en lekker in je vel zitten?

Maak vandaag nog een afspraak met mij als gewichtsconsulent/voedingscoach in Drachten en Eet jezelf gezond.

Het gehele traject wordt gegeven in mijn lichte en ruime praktijkruimte aan huis.

Na een traject is het ook mogelijk om losse adviezen af te nemen voor  49,50 per consult.

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten onder nummer: 5784. Sinds 1 januari 2021 is het ook verplicht om een AGBcode te vermelden bij de ziektekostenverzekering. Dit is de algemene wet op gegevensbescherming. AGBcode: 90110413

Ben je aanvullend verzekerd? Check hier hoe het zit met jouw zorgverzekering. Vaak zit de vergoeding van een gewichtsconsulent in een aanvullende verzekering en kun je een deel van de kosten terug vragen via jouw zorgverzekeraar.

Gratis Intake

Nieuwsgierig geworden wat voeding voor jou kan betekenen?
Maak gerust een afspraak voor een gratis intake.