stress leef in stijl

Stress

We leven in een wereld vol stress.
We moeten alle ballen tegelijk in de lucht houden.
We willen carrière maken, we willen een goede moeder en vrouw zijn.
Soms zijn er ook zorgen om naasten?
Maar stress heeft ook een negatieve invloed op onze gezondheid.

Stress is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Als je niet wet om te gaan met stress is het ook lastiger om goed te slapen. Maar ook lastiger om te voldoende te bewegen en is het zeker lastig om een gezond gewicht te bereiken.

Bij chronische stress wordt er een hormoon in ons lichaam afgegeven waardoor je meer drang krijgt naar zoet eten en vette snacks. Dit kan een reden zijn waardoor een gezond voedingspatroon niet lukt.

Tijdens een leefstijladvies gaan we samen kijken naar een manier die voor jou werkt om de stress een plekje te geven of juist te verminderen als dat mogelijk is.

Een leefstijladvies is een compleet advies waarbij we samen gaan werken aan gezonde voeding, voldoende bewegen, een goeie nachtrust en omgaan met stress.

 

Een leefstijladvies bestaat uit 6 sessies waar we elke keer aandacht besteden aan de 4 pijlers van een gezonde leefstijl.

Prijs: €350. Voor het onderdeel voeding bestaat misschien de mogelijkheid om een deel uit de aanvullende verzekering vergoed te krijgen. Check de volgende link hoe dit voor jou zit.