zwart wit leef in stijl (1)

Zwart-wit,
de kleur van onafhankelijkheid en continuïteit

De zwart-wit familie heeft kleur technisch een heel breed spectrum, het loopt van het uiterste wit, naar het uiterste zwart en bevat de grijstinten die daar tussen liggen. Tevens is het de balansfamilie van alle roze kleurtypes, hieronder beschreven. Ga jij uit van je eigen kracht als basis, ben je mysterieus en wilskrachtig, dan zou het best eens kunnen dat je zwart als powertype hebt. Vaak heb je een baan waar discipline en respect een grote rol spelen. Je emoties tonen vind je voor watjes, dat is niet wat jij doet. De balanskleur van zwart is niet voor niks licht roze. Lichtroze is het uiterste van zwart. Vol emotie en compassie naar anderen. Hoe zou het zijn als jij als zwart iets lichtroze toe laat in je leven? Uiteindelijk zul je meer balans ervaren.

Wit daarentegen is de kleur van de opgeruimde coach. Een open en onpartijdige persoonlijkheid. Houdt van een opgeruimde omgeving, is iemand waar je op kunt bouwen. Misschien ben je zelfs wel coach?

Grijs en antraciet vallen ook in de zwart-wit familie en ook voor deze 2 powertypes geldt dat ze uitgaan van hun eigen kracht als basis. Het is een kleur waar je op kunt bouwen, mensen binnen deze powertypes zijn betrouwbaar, beheerst, houden van structuren en systemen. Staan ze in de file? So what? Je kunt er toch niets aan veranderen. Neem het leven maar zoals het komt.

Hoe zwart-wit ben jij?