groen leef in stijl (1)

Groen,
de kleur van harmonie en balans

Mensen die als eerste powerkleur groen hebben zijn trouw. Een betere vriend of vriendin kun je je niet wensen. Het motto van de kleurfamilie groen is dan ook: relaties zijn belangrijk. Ook al zit je al jaren niet meer bij elkaar in de klas. Of je werkt al lang niet meer samen bij het zelfde bedrijf. Het powertype groen zal altijd contact blijven zoeken en de vriendschap onderhouden.

Groene mensen zijn mensen mensen, ze werken graag samen, zijn altijd teamplayers, kunnen heel bescheiden zijn en zijn vaak attent. Maar werken ook graag aan zelf ontplooiing, waardoor ze een betere baan kunnen krijgen, om het geld wat ze extra verdienen weer uit te geven aan een bijzonder goed doel.

Groene mensen houden van rust en ruimte, zijn graag in de natuur en zoeken op gezette momenten graag de stilte op. 

De valkuil voor groen is, niet genoeg voor zichzelf op komen en zichzelf wegcijferen. Mensen met het powertype olijfgroen zijn extra kwetsbaar. Vanuit het element water staan ze graag voor een ander klaar. En als de kleurfamilie groen dan ook nog eens hoog scoort gaat het dubbel op. Een vleugje rood, geeft dan stevigheid.

Hoe groen ben jij?