jumpsuit

Een jumpsuit, 5 voordelen en 1 nadeel

Je bent fan van de jumpsuit of je bent het niet. Zelf ben ik wat betreft de jumpsuit een echte twijfelaar. Ik vind het een prachtig kledingstuk, maar ja dat ene nadeel weegt voor mij best zwaar. Deze blauwe jumpsuit van travelstof heeft het aantal voordelen nog doen toenemen tot boven de vijf en ik ben overstag gegaan.

Eerst maar eens de vijf algemene voordelen. Voordeel 1: een jumpsuit zit heerlijk en comfortabel. Voordeel 2: een jumpsuit doet je echt slanker en langer lijken. Je draag immers maar 1 kleur of 1 print. Ben je al lang van je zelf? Draag er een riem omheen in een tegenkleur. Voordeel 3: je hoeft maar één kledingstuk aan te trekken en niet echt na te denken over combinaties. Voordeel 4: je kunt een jumpsuit het hele jaar door dragen, ‘s zomers trek je alleen de jumpsuit aan en in de winter draag je er een jasje of vest overheen. Voordeel 5: Een jumpsuit is voor allerlei doeleinden te dragen. Draag je ‘m netjes, een pump maakt het af. Draag je ‘m sportief? met een sportieve sneaker is het wat stoerder. Wil je ‘m op een zomerse dag dragen? een leuke sandaal doet het prima.

En dan het grote nadeel, elke keer als je naar het toilet moet, moet de jumpsuit zo ongeveer helemaal uit😬. Voor mij is dit nadeel vaak een reden om geen jumpsuit te kopen. Maar deze blauwe jumpsuit van travelstof heeft nog meer voordelen waardoor ik toch besloot om ‘m te aan te schaffen. Juist die travelstof is ideaal, het kreukt niet, het wordt niet snel vies, je hoeft het na het wassen niet te strijken, allemaal bijkomende voordelen. Ideaal voor op vakantie Daarnaast is een donkerblauwe kleur tijdloos en is het een investering voor een langere tijd.