bruin leef in stijl (1)

Bruin,
de kleur van discipline en realisatie

Bruin is de kleur van handen uit de mouwen en je zorgt er voor dat het werk wel klaar komt. Heel anders dan turquoise. Een turquoise heeft juist veel creatieve ideeën, bruin staat daar tegenover en heeft minder creatieve plannen maar zorgt er altijd voor dat het doel wat ze stellen ook echt gerealiseerd wordt. Mensen die bruin als powertype hebben zijn enorme doorzetters, ze zijn praktisch en grondig en soms ook traditioneel. Iets wat goed is wordt graag herhaald. Tradities die met kerst zijn opgebouwd worden graag vast gehouden. Warmte en betrouwbaar zijn voor je omgeving zijn de pijlers van je bestaan.

Heb je helemaal niks met bruin? Waarschijnlijk heb je dan een hekel aan structuur en zekerheid. Het voelt voor jou beangstigend en je vindt bruin een saaie kleur.

Bruin is er natuurlijk ook nog in  vele tinten. Ben jij het vurige bruin? Dan ben je die aansporende regisseur. Je weet je omgeving te stimuleren en houdt het proces daarbij strak in de gaten. Een bruin type die dit combineert met het element water is natuurlijk en beschermend voor zijn of haar omgeving. Bruin met het element aarde werkt graag planmatig, aarde en bruin versterken elkaar enorm. Dit zijn mensen waar je pas echt op kunt bouwen. Als laatste element binnen bruin zit het lucht type. Deze mensen zijn luchtig en hartelijk, doorzetters op een luchtige manier.

Hoe bruin ben jij?