Accessoires

Accessoires weerspiegelen wie jij bent

Eerlijk toegegeven, de afgelopen tijd trok ik ook het liefst een lekkere trui aan en vond ik het niet belangrijk om een passend accessoire te kiezen. Maar nu de temperaturen zomaar ineens omhoog knallen en we komend weekend misschien wel lente temperaturen krijgen begint het bij mij weer te kriebelen. Dat werd ook wel versterkt door het feit dat ik afgelopen weekend een fotoshoot had voor mijn Personal Shop Event wat op 1 maart ook al weer plaats gaat vinden.

Maar nu terug naar de kop, accessoires weerspiegelen wie jij bent. Een accessoire is echt de finishing touch voor jouw uitstraling. Neem bijv. de knalrode ketting van Culture mix op de foto hierboven. Deze weerspiegelt dat je vurig bent, lef hebt, daadkrachtig bent. De bicolor ketting van Culture mix daaronder is juist veel meer bescheiden en verfijnd. Het straalt iets totaal anders uit dan de rode ketting. Op deze manier kun je jouw uitstraling versterken. Stel je hebt een kledingvoorschrift vanuit je werk waardoor je daarin niet je eigen IK kwijt kunt. Dan is juist een accessoire de finishing touch waar je wel mee kunt spelen. Toegegeven, het voorbeeld wat ik hierboven beschrijf is wel heel extreem, maar het kan ook in kleinere details. Met ringen, oorbellen, sjaaltjes of een iets verfijndere ketting. Een creatieve ketting past bij een creatief persoon. Een verfijnde ketting past bij iemand met oog voor detail.

Maar eerlijk is eerlijk, ook als je daadkrachtig, vurig bent en echt wel lef hebt, doe je nog niet altijd de rode ketting met plezier om. Je moet ook nog eens lekker in je vel zitten. Dus naast dat een accessoire weerspiegelt wie jij bent. Geeft het ook nog eens weer hoe jij op dat moment in je vel zit.

Krijg jij ook zo’n zin in het voorjaar?

Je bent altijd welkom tijdens mijn Personal Shop Event om een kledingcapsule te halen, lekker thuis te passen, eventueel met mij te (video) bellen over je twijfels. En je brengt gewoon alles weer terug wat niet leuk is. Of misschien heb je nog een leuk accessoire nodig als weerspiegeling van je uitstraling, kijk dan eens in mijn webshop